Overdracht certificaatdiensten van Solera Nederland naar Digidentity

30-04-2018

In oktober 2017 is Digidentity B.V. overgenomen door Solera. Dankzij deze overname is het voor Solera mogelijk om de kennis en technologie van Digidentity in te zetten voor Solera-services in dit domein, met name de Digitale Paspoorten en Bedrijfscertificaten. Deze verandering wordt stapsgewijs geïntroduceerd.

Contracten

Per 1 maart 2018 zijn de contracten met betrekking tot de certificaatdiensten overgezet van Solera Nederland naar Digidentity. De overzetting van de contracten heeft plaatsgevonden onder gelijkblijvende condities.

Facturen

Het overzetten van de contracten betekent dat Digidentity de facturatie van de certificaatdiensten vanaf april 2018 van Solera Nederland overneemt. Voorlopig factureert Solera Nederland de certificaatdiensten namens Digidentity.

Vragen?

Vanaf heden worden klanten door ons geïnformeerd over wat de overname van de certificaatdiensten verder voor hen gaat betekenen.

Lees meer in de veelgestelde vragen.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden bij de veelgestelde vragen?

Voor andere vragen over certificaten kun je contact opnemen via +31(0)887 78 78 88 en helpdesk@digidentity.eu. Je kunt chatten via https://helpdesk.digidentity.eu/hc/nl (de knop voor de chat-functie staat rechtsonder).

Voor autorisaties van Digitaal Paspoort Xtra kun je terecht bij de portaalbeheerder binnen de organisatie. Voor autorisaties van Digitaal Paspoort basic kun je een autorisatieformulier invullen op de websie van Solera. Wil je liever iemand aan de telefoon spreken? Bel dan 0800 - 225 52 29 en kies in het snelkeuzemenu voor de optie 2 (Digitale paspoorten en bedrijfscertificaten).