Digidentity beëindigt ondersteuning van verouderde versies mobiele applicatie

15-12-2021

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om het digitale leven van onze gebruikers te beschermen, verbeteren we voortdurend onze service- en beveiligingsnormen. Om deze reden zal Digidentity vanaf 1 februari 2022 geen ondersteuning meer bieden voor verouderde versies van onze mobiele applicatie.

De nieuwste versie van onze mobiele applicatie (versie 6) is negen maanden geleden geïntroduceerd. Deze versie wordt inmiddels gebruikt door de meerderheid van onze actieve gebruikers. Voor optimaal gebruik van onze diensten is de nieuwste generatie software vereist. Hiermee garandeert Digidentity de beste digitale identiteitsoplossingen en gebruikerservaring.

Welke gevolgen heeft deze verandering voor u?

We adviseren al onze gebruikers om zo snel mogelijk en uiterlijk op 1 februari 2022 de nieuwste versie van de Digidentity-app (V6) te installeren. Digidentity maakt gebruik van marktstandaarden voor een optimale app-prestaties met huidige mobiele apparaten.

Blijf veilig

Het up-to-date houden van uw software is belangrijk voor uw digitale veiligheid. Apparaten die geen beveiligingsupdates meer ontvangen of waarop oudere versies van applicaties draaien, zijn niet goed beveiligd. Digidentity raadt aan om de automatische upgradefunctionaliteit in de app store te gebruiken en alleen de nieuwste versie van onze mobiele applicatie te gebruiken.

Minimale toestelvereisten

  • iPhones met iOS13
  • Mobiele telefoons met Android-versie 8

De nieuwste versie van onze app werkt mogelijk niet met oudere mobiele apparaten. Gebruik een nieuwer apparaat als dit het geval is.