Digidentity organiseert webinars ter bevordering van de migratie van Digitaal Paspoort naar eHerkenning op 20 en 21 juli.

03-07-2020

Digidentity organiseert webinars ter bevordering van de migratie van Digitaal Paspoort naar eHerkenning op 20 en 21 juli. Door het volgen van twee webinar sessies krijgt de markt de juiste kennis, inzichten en praktische tips om de migratie van het Digitaal Paspoort naar eHerkenning te vereenvoudigen.

Op 1 september start de migratieperiode van Digitaal Paspoort naar eHerkenning. Veel bedrijven werken aan de voorbereidingen voor deze transitie. De migratie is nieuw voor alle partijen en kan voor uitdagingen zorgen. Digidentity faciliteert graag twee webinars waarin zij relevante informatie en inzichten deelt.

De onderwerpen variƫren van het aanmaken van een eHerkenningsmiddel (minimaal 2+) tot het beheren van medewerkers. Digidentity heeft deze informatie in twee sessies opgedeeld zodat u zelf kunt kiezen welke sessie relevant is, of beide kunnen worden gevolgd waar wenselijk.

Beknopte beschrijving van de twee webinars:

Webinar 1) De registratie van een beheerder (20 juli, 09:30 uur) Uitleg over het aanmaken van een eHerkenningsmiddel, beheerder worden en een Digitaal Paspoort aanmaken. Schrijf je nu in voor sessie 1 op deze landingspagina.

Webinar 2) Medewerkers laten registreren en beheren (21 juli, 09:30 uur) Uitleg over het registratieproces voor medewerkers incl. uitleg over de beheerfuncties, waaronder machtigingen. Schrijf je nu in voor sessie 2 op deze landingspagina.

Bij beide sessies worden filmpjes getoond ter uitleg en wordt relevante documentatie gedeeld. Waar mogelijk archiveert Digidentity de webinars zodat deelnemers danwel collega's deze informatie op een later tijdstip nogmaals kunnen bekijken. Bovendien zullen medewerkers van Digidentity na de presentatie beschikbaar zijn voor een Q&A. Een selectie van vragen die tijdens de presentatie worden ingestuurd zullen dan worden behandeld. De belangrijkste vragen en antwoorden worden op een later tijdstip gedeeld.