Snel

Eenvoudig en snel online aanvragen van je product en geheel digitaal.

Transparant

Bij ons geen verborgen kosten, wij houden je op de hoogte van alle veranderingen.

Eigen omgeving

Self service portal voor het eenvoudig beheren van alle aanvragen.

Overstap van Digitale Paspoorten naar eHerkenning

De afgelopen periode is in overleg met SIVI een nieuwe authenticatie oplossing gekozen. eHerkenning gaat het Digitaal Paspoort vervangen. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van een Nederlandse en zelfs Europese authenticatie- standaard met een hoger betrouwbaarheidsniveau van uw gebruikers.

Dienstverleners en gebruikers in de verzekeringsbranche die het Digitaal Paspoort toepassen hebben daarom tot en met december 2020 de tijd om over te stappen op eHerkenning.

Door de branchepartijen is toegezegd dat begin 2021 diensten enkel bereikbaar zullen zijn met eHerkenning. Het is daarom belangrijk dat u voor januari 2020 één of meerdere bedrijfsbeheerders benoemd. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat al uw medewerkers op tijd door bedrijfsbeheerders worden gemachtigd om namens uw bedrijf te handelen. Tot eind 2020 kunt u de diensten bereiken zoals u gewend bent.

De uitrol van de nieuwe Digitale Paspoorten in uw bedrijf

Uitrol aankondiging in uw team en bedrijf

Voor een soepele overgang stelt u uw team op de hoogte en zorgt u voor goede interne comunicatie omtrent de veranderingen.

Het intern aanstellen van een bedrijfsbeheerder

Stel een of meer bedrijfsbeheerders aan, die verantwoordelijk zijn voor het toekennen en beheren van de producten.

Medewerkers vragen om eHerkenning aan te maken bij Digidentity

Afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau hebben wij weinig, of meer gegevens nodig. Houd ook het KvK-nummer bij de hand.

Registreer nu eHerkenning niveau 3

Met de transitie van Digitaal Paspoort naar eHerkenning moeten veel medewerkers zich aanmelden. Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld of overgedragen. Een machtiging wordt daarom per persoon en per dienst afgegeven. Om dit proces te versnellen, kunt u een bedrijfsbeheerder aanstellen. Die kan medewerkers via het self-service portaal van Digidentity goedkeuren en machtigingen toewijzen.

Registreer je nu als bedrijfsbeheerder met eHerkenning niveau 3, om klaar te zijn voor de transitie. U kunt altijd later upgraden naar niveau 4 indien nodig of gewenst.

€41 per jaar, per medewerker, per bedrijf, ex. btw

Account aanmaken

Waarom Digidentity?

Digidentity voldoet aan alle eisen die gelden voor het leveren en beheren van digitale identiteiten. Digidentity is een onderdeel van Solera en de huidige leverancier van het Digitaal Paspoort en het Bedriijfsauthenticatie certificaat.